En ny uddannelse fra Chalotte’s Circle

CERTIFIED LIFE & BUSINESS COACH

by Chalotte Charnell

Har du lyst til at hjælpe andre med deres personlige udvikling?

Vil du gerne lære de bedste og mest effektive coachingteknikker?

Vil du arbejde med coaching i dit nuværende arbejde eller som selvstændig?

Coaching er en effektiv måde at hjælpe mennesker med at komme fra det sted de står lige nu og videre ud i livet. Som coach er det din opgave at åbne op for klienternes fulde potentiale. At højne deres vibrationsniveau og få dem til at performe med større succes både privat og professionelt.

På Chalotte Charnell’s nye Certified Life & Business Coach uddannelse får du de bedste redskaber til at hjælpe mennesker. Du kommer til at åbne op for deres styrker og vise dem nye muligheder og veje frem i livet. Veje, der fører mere flow, power og resultater.

Certified Life & Business Coach-uddannelsen har en unik vinkel på work/life balance. Det er en af Chalottes hjertesager, at alle livets facetter skal gå op i én højere enhed. Det er ekstremt vigtigt at krop, sind og sjæl hænger sammen. Du udnytter ikke dit fulde potentiale som leder, hvis du ikke fokuserer på balance i dit privatliv, mens du jo heller ikke har et balanceret privatliv, hvis alt fokus ligger i din business.

Nyudviklede modeller fra Chalotte Charnell
Chalotte Charnell arbejder ud fra cirkelmetoden. Med bl.a. andet udgangspunkt i den indianske filosofi, har hun udviklet sin egen ekspertmodel til at skabe balance på alle områder i livet. Modellen er tilpasset det moderne menneske og passer til vores nutidige samfundsstruktur og levemåde.

På uddannelsen lærer du at coache ud fra princippet om, at din klient skal have balance i alle livets aspekter og derfra indfri de mål som klienten har. Det handler om at leve indefra og ud, ikke omvendt. Jo stærkere du står i din indre kerne, jo hurtigere, nemmere, lettere kan man skabe resultater.

På denne uddannelse vil Chalotte for første gang undervise i flere af sine egne coachingmodeller og teknikker. Modeller, som er udviklet på baggrund af mere end 30 års erfaring i coaching- og selvudviklingsbranchen, et utal af kompetencegivende specialistuddannelser samt 30 års undervisningserfaring i både ind- og udland. Desuden er teknikkerne gennemprøvede igennem hendes mangeårige erfaring med coaching og udvikling, hvor hun har haft over 15.000 mennesker igennem enkeltsessioner og kursus-/uddannelsesforløb.

En coach uddannelse med en ekstra dimension
Certified Life & Business Coach by Chalotte Charnell er en helt unik coach uddannelse. På specielt et område adskiller den sig fra andre coaching uddannelser. Chalotte har i tråd med sin egen personlige coachingstil valgt at lade spiritualitet være en del af coachingmetoderne.

Chalottes tilgang til spiritualitet er meget velovervejet, gennemprøvet og jordnært. Vi er alle energetiske vibrerende mennesker, og derfor er arbejdet med energi og vibrationer en vigtig del af uddannelsen. Du skal lære din klient om vigtigheden af at forstå, hvilken frekvens de sender og modtager på.

Chalotte har udvalgt de teknikker, som hun har skabt de største resultater med. Igennem uddannelsen lærer du teknikkerne at kende både som coach og klient. Du prøver altså på egen krop, hvordan teknikkerne virker og mærker effekten af dem, så du kongruent kan videregive din visdom.

Bliv en del af en unik uddannelse
Uddannelsen til Certified Life & Business Coach by Chalotte Charnell er ikke kun en uddannelse hvor du skaber værdi for andre – det er også en uddannelse hvor du højner dit eget vibrationsniveau og udvikler dit potentiale som coach og menneske. Din personlige udvikling kommer til at tage et kvantespring. Efter uddannelsen står du endnu stærkere i dig selv. Du har forstået, hvordan du skaber balance på alle planer og kan hjælpe andre med at få et liv i balance samt at de når deres mål og kommer derhen i livet, hvor de gerne vil. Du kommer til at mærke, at dit energiniveau får et ordentligt boost og du er klar til at springe ud som coach.

Intet forandrer sig før du gør!

Som Certificeret Life & Business Coach by Chalotte Charnell, bliver du en bedre menneskekender, teamplayer, leder og strateg. Du kan indgå i profesionelle sammenhænge, med konstruktiv sparring og menneskelig forståelse og udfolde menneskers potentiale i de forskellige sammenhænge du indgår i både på arbejdspladsen og privat.

Envidere kan du arbejde som selvstændig coach i din egen business og hjælpe mennesker med at skabe værdi og sætte mål indenfor, personlig udvikling, parforhold og familie, job og business, spiritualitet og retning i livet og meget andet.

Du får et solidt fundament og platform, hvor du performer med høj vibration, power, overblik og støtter mennesker i at nå deres vildeste mål.

Handling skaber forvandling!

Helt konkret får du:

  • 8 dages LIVE undervisning (64 lektioner i alt)
  • 4 online undervisninger (32 lektioner i alt)
  • 8 Master Calls med Chalotte Charnell (10 lektioner)
  • 4 supervisioner online (32 lektioner)
  • 1 dag med certificering på Life Academy i Risskov eller København samt afslutning (8 lektioner)
  • 2 personlige coachingsessioner online
  • 80 træningstimer (enten LIVE eller online – arrangeres sammen med dine medstuderende)
  • Undervisningsmateriale, modeller og øvelser

Lektioner i alt = 252 timer

MODULER

Modul 1

Personlig udvikling

Risskov

LIVE: 13.-14. novvember 2020

Online: 25. november 2020

 

København

LIVE: 9.-10. november 2020

Online: 25. november 2020

Modul 2

Business/job

Risskov

LIVE: 19.-20. januar 2021

ONLINE: 11. feb. 2021

 

København

LIVE: 14. – 15. januar 2021

ONLINE: 11. februar 2021

Modul 3

Relationer/familie

Risskov

LIVE: 10.-11. marts 2021

Online: 8. april 2021

 

København

Live: 17.-18. marts

Online: 8. april

Modul 4

Spiritualitet

Risskov

LIVE: 17.-18. maj 2021

ONLINE: 9. juni 2021

 

København

LIVE: 11.-12. maj 2021

ONLINE: 9. juni 2021

Certificering og afslutning

Risskov: 24. juni 2021

København: 22. juni 2021

Risskov & København

Certified life & business coach

Din forandring starter nu

Risskov start: 13. & 14. november 2020

København start: 9. & 10. november 2020

Pris kr. 44.888,-

Eller betal i rater: 10 rater á kr. 4.500,-

KURSER / FORLØB / RETREATS

LIVE

2-Dages Coaching

CHALOTTE CHARNELL

PERSONAL COACHING

INTENSIV COACHING
BEGYND I DAG
LÆS MERE
LIVE

2-dages kursus

UNLEASH YOUR
WOMAN POWER

INTENSIVT KURSUS
12. & 13. JUNI 2020
LÆS MERE
LIVE+ONLINE

6-måneders mentor forløb

UNLEASH YOUR
PERSONAL FLOW

PERSONLIGT LEDERSKAB
05. OKTOBER 2020
LÆS MERE
LIVE

7 DAGES RETREAT PÅ MALDIVERNE

UNLEASH YOUR
BUSINESS POTENTIAL

POWER RETREAT
AUGUST 2021
LÆS MERE