fbpx
Chalotte’s Circle

LIFE & BUSINESS COACH

Certified by Chalotte Charnell

Har du lyst til at hjælpe andre med deres personlige udvikling?

Vil du gerne lære de bedste og mest effektive coachingteknikker?

Vil du arbejde med coaching i dit nuværende arbejde eller som selvstændig?

Coaching er en effektiv måde at hjælpe mennesker med at komme fra det sted, de står lige nu og videre ud i livet. Som coach er det din opgave at åbne op for klienternes fulde potentiale. At højne deres vibrationsniveau og få dem til at performe med større succes både privat og professionelt.

På Chalotte Charnell’s Life & Business Coach uddannelse får du de bedste redskaber til at hjælpe mennesker. Du kommer til at åbne op for deres styrker og vise dem nye muligheder og veje frem i livet. Veje, der fører til mere flow, power og resultater.

Uddannelsen Life & Business Coach har en unik vinkel på work/life balance. Det er en af Chalotte’s hjertesager, at alle livets facetter skal gå op i én højere enhed. Det er ekstremt vigtigt at krop, sind og sjæl hænger sammen. Du udnytter ikke dit fulde potentiale som leder, hvis du ikke fokuserer på balance i dit privatliv, mens du jo heller ikke har et balanceret privatliv, hvis alt fokus ligger i din business.

Nyudviklede modeller fra Chalotte Charnell
Chalotte Charnell arbejder ud fra cirkelmetoden. Med bl.a. udgangspunkt i den indianske filosofi, har hun udviklet sin egen ekspertmodel til at skabe balance på alle områder i livet. Modellen er tilpasset det moderne menneske og passer til vores nutidige samfundsstruktur og levemåde.

På uddannelsen lærer du at coache ud fra princippet om, at din klient skal have balance i alle livets aspekter og derfra indfri de mål, som klienten har. Det handler om at leve indefra og ud, ikke omvendt. Jo stærkere du står i din indre kerne, jo hurtigere, nemmere og lettere kan man skabe resultater.

På denne uddannelse vil Chalotte for første gang undervise i flere af sine egne coachingmodeller og teknikker. Modeller, som er udviklet på baggrund af mere end 30 års erfaring i coaching- og selvudviklingsbranchen, et utal af kompetencegivende specialistuddannelser samt 30 års undervisningserfaring i både ind- og udland. Desuden er teknikkerne gennemprøvede igennem hendes mangeårige erfaring med coaching og udvikling, hvor hun har haft over 15.000 mennesker igennem enkeltsessioner og kursus-/uddannelsesforløb.

En coach uddannelse med en ekstra dimension
Life & Business Coach Certified by Chalotte Charnell er en helt unik coach uddannelse. På specielt et område adskiller den sig fra andre coaching uddannelser. Chalotte har i tråd med sin egen personlige coachingstil valgt at lade spiritualitet være en del af coachingmetoderne.

Chalottes tilgang til spiritualitet er meget velovervejet, gennemprøvet og jordnært. Vi er alle energetiske vibrerende mennesker, og derfor er arbejdet med energi og vibrationer en vigtig del af uddannelsen. Du skal lære din klient om vigtigheden af at forstå, hvilken frekvens de sender og modtager på.

Chalotte har udvalgt de teknikker, som hun har skabt de største resultater med. Igennem uddannelsen lærer du teknikkerne at kende både som coach og klient. Du prøver altså på egen krop, hvordan teknikkerne virker og mærker effekten af dem, så du kongruent kan videregive din visdom.

Bliv en del af en unik uddannelse
Uddannelsen til Life & Business Coach Certified by Chalotte Charnell er ikke kun en uddannelse, hvor du skaber værdi for andre – det er også en uddannelse, hvor du højner dit eget vibrationsniveau og udvikler dit potentiale som coach og menneske. Din personlige udvikling kommer til at tage et kvantespring. Efter uddannelsen står du endnu stærkere i dig selv. Du har forstået, hvordan du skaber balance på alle planer og kan hjælpe andre med at få et liv i balance, samt at de når deres mål og kommer derhen i livet, hvor de gerne vil. Du kommer til at mærke, at dit energiniveau får et ordentligt boost og du er klar til at springe ud som coach.

Intet forandrer sig før du gør!

Som Life & Business Coach Certified by Chalotte Charnell, bliver du en bedre menneskekender, teamplayer, leder og strateg. Du kan indgå i profesionelle sammenhænge, med konstruktiv sparring og menneskelig forståelse og udfolde menneskers potentiale i de forskellige sammenhænge du indgår i både på arbejdspladsen og privat.

Envidere kan du arbejde som selvstændig coach i din egen business og hjælpe mennesker med at skabe værdi og sætte mål indenfor, personlig udvikling, parforhold og familie, job og business, spiritualitet og retning i livet og meget andet.

Du får et solidt fundament og platform, hvor du performer med høj vibration, power, overblik og støtter mennesker i at nå deres vildeste mål.

Handling skaber forvandling!

Helt konkret får du:

 • 150 online undervisningsvideoer fordelt på 4 områder
  – personligt, par og familie, business og job, spiritualitet.
 • 1 times LIVE undervisning hver 2. uge online
 • 1 times LIVE Q&A hver 2. uge online
 • 3 timers online supervision hver måned
 • 2 x personlig coaching med en af mine Master Coaches
 • 80 træningstimer med dine medstuderende (LIVE eller online)
 • Undervisningsmateriale, modeller og øvelser
 • Onboarding møder online efter behov
 • 6-dages Retreat i Spanien
 • 3-dages LIVE bootcamp i Danmark
 • 2-dages online bootcamp

ONLINE UDDANNELSE

Modul 1

Personlig udvikling

Modul 2

Relationer/familie

Modul 3

Business/job

Modul 4

Spiritualitet

Certificering og afslutning

Certificeringsdatoer meldes ud løbende.

ER DU KLAR TIL AT BLIVE DEN COACH, DU DRØMMER OM?

TILMELD DIG HERUNDER.

ONLINE UDDANNELSEN TIL

Life & Business Coach Certified by Chalotte Charnell

Din forandring starter nu

Pris kr. 69.888,-

Attraktiv, nem og hurtig finansering.
0 kr. i udbetaling.

Ansøg nu via Sparxpres – klik her.

KURSER / FORLØB / RETREATS

LIVE

2-DAGES KURSUS

TRÆN DIN
INTUITION

AFVENTER DATO
LÆS MERE
LIVE

2-dages kursus

UNLEASH YOUR
WOMAN POWER

AFVENTER DATO
 
LÆS MERE
ONLINE

3-måneders mentor forløb

UNLEASH YOUR
PERSONAL FLOW

START I DAG
LÆS MERE
ONLINE

6-UGERS ONLINE FORLØB

UNLEASH YOUR
INNER POWER

BEGYND I DAG
LÆS MERE