En ny uddannelse fra Chalotte’s Circle

CERTIFIED MASTER COACH

by Chalotte Charnell

Master Coach er en overbygning til Certified Life & Business Coach uddannelsen. Master Coach er det helt rigtige for dig, der vil tage dine coaching ambitioner til det ypperste niveau og kickstarte en professionel karriere samt stå endnu mere kompetent i dit nuværende/kommende job.

På Master uddannelsen går vi endnu dybere ind i den menneskelige psyke og de forskellige bevidsthedsniveauer man lever i. Vi tager fat i vigtige emner som, din legacy, code of honor, konfliktcoaching, visuel coaching, intuitiv coaching og naturcoaching mm.

Vi kigger også nærmere på din rolle som Master Coach og hvordan du arbejder med din energi i coachingsessionen. Du lærer at bruge både højre og venstre hjernehalvdel som understøtter din intuition og din handlekraft, så du har teknikken til at udfordre klienten på det rette tidspunkt og dermed skabe resultater og målopfyldelse hurtigt.

På Master Coach uddannelsen lærer du også om formålsbevidsthed, tilgangsbevidsthed og får nye motivations- og resultatskabende teknikker. Du får Chalotte Charnell’s  coachingmanual, som guider dig til den optimale coachingsamtale step by step, med en spirituel klientbaseret tilgang for både Life og Business områderne.

Når du har gennemført Certified Life & Business Coach uddannelsen har du redskaberne til at stå stærkt som professionel Life & Business Master Coach. Du er skarpere på at sætte mål og opnå resultater både i dit virke som professionel coach og i livet. Du har lavet eller har gentænkt din karriereplan og er helt klar til at arbejde som professionel Master coach.

Uddannelsens struktur
Overbygning til Life & Business Coach uddannelsen. Undervisning foregår LIVE i Aarhus og København.

  • Online (live) dag, kl. 10–16
  • 2 timers Master Call
  • Online (live) dag, kl. 10–16
  • 2 timers Master Call
  • 8 timers øvedag (arrangeres med dine medstuderende)
  • 3 LIVE dage. Afsluttes med certificering. Alle dage kl. 10–16

Arbejd for Chalotte Charnell
Som Certified Master Coach har du mulighed for at søge om, at blive tilknyttet Chalotte’s Circle teamet som Master Coach i ind- og udland. Når du er Master Coach hos Chalotte Charnell, får du forskellige undervisnings-, mentor- og coachingopgaver i Chalotte’s Circle. Det hører du meget mere om på uddannelsen.

Risskov & København

Certified Master Coach

Din forandring starter nu

Risskov start: 10. – 12. september 2021

København start: 27. – 29. august 2021

Pris kr. 15.000,-

Eller betal i rater: 3 rater á kr. 5.500,-

KURSER / FORLØB / RETREATS

LIVE

2-Dages Coaching

CHALOTTE CHARNELL

PERSONAL COACHING

INTENSIV COACHING
BEGYND I DAG
LÆS MERE
LIVE

2-dages kursus

UNLEASH YOUR
WOMAN POWER

INTENSIVT KURSUS
12. & 13. JUNI 2020
LÆS MERE
LIVE+ONLINE

6-måneders mentor forløb

UNLEASH YOUR
PERSONAL FLOW

PERSONLIGT LEDERSKAB
05. OKTOBER 2020
LÆS MERE
LIVE

7 DAGES RETREAT PÅ MALDIVERNE

UNLEASH YOUR
BUSINESS POTENTIAL

POWER RETREAT
AUGUST 2021
LÆS MERE