fbpx
INFOMØDER

OM VORES SPÆNDENDE MENTOR- OG UDDANNELSESFORLØB

MED CHALOTTE CHARNELL

Min passion er mennesker, udvikling i alle sammenhænge, psykologi og spiritualitet, og min mission er bl.a. at facilitere personlig- og businessudvikling, at hjælpe kvinder på rejsen mod power, mere autencitet og balance både privat og i forretningslivet

Jeg har et særligt blik for, hvad der skal til for, at du kan udvikle dig som kvinde, hvordan du performer bedst, og hvordan du får din selvstændige Business til at blomstre med din sjæls mission

Jeg er forretnings udvikler, systematisk- og profitorienteret, samtidig med at jeg har et kæmpe talent for konceptudvikling og det hele i en skøn forening med min dybe spiritualitet.

Jeg tror på det holistiske menneske og det holistiske businesskoncept.
Alt foregår i cirkler og derfor er min CC Power Circle meget vigtig i udviklingsprocessen både personligt og forretningsmæssigt.
CC – står for Chalotte Charnell som er mit nye navn. Det er skabt som en del af min udviklings- og forandringsproces. Mit motto er nemlig, at hvis vi ikke er i udvikling, så er der kun afvikling tilbage.

Kigger vi på dig som person ved hjælp af CC´s power circle, er målet at der skal være fuld balance. Balance i din spiritualitet, dine følelser, din krop og dit mindset, for ellers lever og performer du ikke optimalt, du er ikke fuldt tilfreds og glad og nemmere at vælte og slå ud af kurs. Det påvirker dit humør, dit stressniveau, dit immunsystem, dit vibrationsniveau, din søvn og meget mere. 

Business og forretningsmæssigt skal der også med afsæt i CC´s Power Circle, være balance i de samme elementer.

Din spiritualitet, herunder dit store hvorfor? Din vision og din mission – man kan sige, du brænder for noget og du har en business DNA.

Balance i dine følelser, herunder at drivkraften til business kommer fra hjertet, du dækker et behov og skaber vækst fra ideen om at give og gøre en forskel og vise vejen for andre.

Balance i din krop, herunder at alle ressourcer, styrker som svagheder synliggøres og dermed skabes et sikkert fundament for både medarbejdere og din business og at alle kender og arbejder efter værdierne og at din business har en sund og stærk identitet.

Balance i mindset herunder at systemer, koncepter, rammer og businessstrukturen skaber, giver overblik og klarhed med henblik på gode resultater både personligt, menneskeligt, fagligt, og økonomisk.

Modellen er meget mere dyb og kompleks end her nævnt og vi arbejder os helt ned i den enkelte detalje efter behov. CC Power Circle er lavet med inspiration fra de gamle indianers medicin hjul, som handler om at vi alle er en del af hinanden og en del af universet.

Jeg har udviklet min CC Power Model på baggrund af mine 35 års erfaring med psykologi, mennesker, undervisning og som selvstændig business ejer, til en moderne, brugbar model, som passer til vores nutidige samfundsstuktur og levemåder, men med dyb respekt for den visdom der ligger bag.

Jeg arbejder med dig én til én i to hele dage, og jeg fører dig igennem processen, så du ender op med et færdigt businesskoncept, som du skal sætte handling på efterfølgende, eller jeg hjælper dig og går i dybden med dele af din business, hvor du har udfordringer her og nu, og endelig kan vi sammensætte et forløb fuldstændig efter dit behov. Efter processen har vi opfølgning på skype eller personligt møde på mit kontor i op til 5 sessioner, så jeg kan støtte dig i implementeringsfasen.

Jeg er coach, psykoterapeut, shaman, direktør, leder, underviser, konceptudvikler, mor, kæreste, businessejer, inspirator, motivator, POWERwoman og meget mere, og hele min erfaring gennem 35 år i forretningslivet kommer i spil i min coaching af dig.

Selve coachingen kan foregår hos mig, eller hvor du ønsker det. Ofte er det rigtig godt at bevæge sig ud af vante rammer, for at sætte andre end de kendte og vanemæssige facetter i spil.

Jeg ser frem til at hjælpe dig og har kun et begrænset antal pladser pr. år i min spændende hverdag til personlig coaching, så kontakt mig for en uforpligtende snak, så kan vi se om, jeg er et match til det, du efterspørger. Det er mig en ære at understøtte dig i din proces.

Må du og din business blomstre i fuld flor <3
Kærligst
Chalotte Charnell

Intensiv coaching med

Chalotte Charnell

Jeg sammensætter et forløb der passer unikt til dig, din virksomhed eller organisation

Build your future

KURSER / FORLØB / RETREATS

LIVE

2-Dages Coaching

CHALOTTE CHARNELL

PERSONAL COACHING

INTENSIV COACHING
BEGYND I DAG
LÆS MERE
LIVE

2-dages kursus

UNLEASH YOUR
WOMAN POWER

INTENSIVT KURSUS
12. & 13. JUNI 2020
LÆS MERE
LIVE+ONLINE

6-måneders mentor forløb

UNLEASH YOUR
PERSONAL FLOW

PERSONLIGT LEDERSKAB
05. OKTOBER 2020
LÆS MERE
LIVE

7 DAGES RETREAT PÅ MALDIVERNE

UNLEASH YOUR
BUSINESS POTENTIAL

POWER RETREAT
AUGUST 2021
LÆS MERE