fbpx
monogram-lys
OM CHALOTTES CIRCLE

FORTÆL MIG HVAD DU ØNSKER,

OG JEG VIL HJÆLPE DIG MED AT FÅ DET

I Chalotte’s Circle har jeg dedikeret resten af mit liv til at hjælpe kvinder med at stå stærkt i deres eget lys, så de kan blive endnu mere autentiske og skabe mulighed for, at de kan gøre den forskel, livet handler om for dem, både privat og professionelt.

Gennem undervisning, coaching og mine unikke kurser samt retreats, udvikler du dig, og hæver din vibration.

Jeg hjælper og guider dig til mere selvværd, balance, ro og gennemslagskraft, så du kan blive et autentisk dig og nå dine mål og dit livs mission.

Jeg har gennem 30 år hjulpet mennesker med at udfolde deres fulde potentiale, dels som chef i Salling Group med over 100 ansatte, som Teamkoordinator og Handelsoverlærer på International Business College i Kolding, og sidst men ikke mindst siden 2007 som Founder og Indehaver af LifeAcademy, der ligger i Risskov ved Aarhus.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Chalotte Charnell

Founder

#01

Grow your mind.

Lad din hjerne gør dig rig, fri, sund og glad og meget andet. Skab positiv kontrol, få styr på dine tanker og erstat derved dine uhensigtsmæssige vaner og tankemønstre med beslutsomhed, handlekraft og power! Du kan skabe lige nøjagtig hvad du drømmer om, når du forstår, at det handler om at programmere dit sind.

#02

Release your soul.

Du er et spirituelt væsen, som er på en rejse med menneskelige, kropslige oplevelser. Dyk ind i din sjælsmission, frigør din frygt og lad dit lys skinne. Du er her for at gøre en forskel og hjælpe andre. Vær modig og slip dit inderste fri, så du står stærkt, autentisk og powerfuld.

#03

Build your future.

Når du sætter dig fri af alle dine begrænsninger og hæmmende overbevisninger, giver du plads til, at du kan skinne med dit fulde potentiale. Ved at tage ansvaret for dig selv og arbejde med din egen udvikling skaber du den virkelighed, du drømmer om, både privat og professionelt.

emblem-hvid
OM CHALOTTES CIRCLE

STÆRKT FUNDERET

OG MÅLRETTET UNDERVISNING

Hvad kendetegner en cirkel? Hvad gør den unik? Hvad betyder en cirkel? Hvorfor arbejde med cirklen?
En cirkel har ingen begyndelse og ingen slutning. Den har et midtpunkt og fra det midtpunkt er der balance. Der er indenfor og udenfor. Den er ubrudt. Den er jævn, og der er ingen hjørner. Det gør den let at rulle, hvis vi bruger den som et hjul. Cirklens kvaliteter er helhed, centrerethed, lighed, harmoni, sundhed, balance og integritet. Cirklen er naturen.

En gammel indiansk kvinde, Twylah Nitsch (hawk of the yellow winds bedstemor), videregav en lærdom til verden:
”For længe siden, i tidernes begyndelse, blev cirklen skabt af harmoniens form. Denne form udstrålede stille fred og besad så beroligende kvaliteter, at alle naturlige, jordiske manifestationer omfavnede og priste dens eksistens.
Kærlighed er dens gave / uendelig er dens liv / perfektion er dens væsen / sandhed er dens lektie og harmoni er dens formål.

Cirklen er jordens ånd af harmoni. Den er symbolet, hvori vi kan forstå os selv i forhold til universet indeni os selv. Derfor er vi et univers inde i et univers. Cirklen har strakt sig over utallige generationer, i alle dimensioner af eksistens, berørt hvert et liv, sået sin perfekte kerne og næret vækst gennem uendelig kærlighed.

Du er en cirkel – Vi er en cirkel – Jorden er en cirkel – Universet er en cirkel –  DERFOR Chalotte´s Circle!

Do you want to

join the circle — give us a call.