fbpx
UNIKT REJSEFORLØB

UNLEASH YOUR BUSINESS POTENTIAL

10 DAGES RETREAT PÅ MALDIVERNE

Skab et indbringende Businesskoncept med større succes – hurtigere! Er du træt af at tjene for få penge på for meget arbejde? Eller er du klar til at springe ud som selvstændig og opbygge en hensigtsmæssig forretningsstruktur og skabe et livslangt og indbringende Businesskoncept? Jeg hjælper dig med at geare dit mindset og slippe dine ubevidste følelser og hæmmende overbevisninger, så du lykkes som business entreprenør.

Under palmernes skygge og med udsigt til lækre strande og skønt hav tager jeg dig med på en rejse, hvor vi kombinerer business & pleasure. Kun 12 deltagere får denne mulighed, da det er min hensigt virkelig at støtte og være der for dig personligt.

”Unleash your business potential” bringer dig og din sjæl i samklang, så dine ubevidste forhindringer slippes og dit business koncept formes og manifesteres, så dit fulde potentiale udfoldes.

Gennem intensive processer, eksperimenterende øvelser, personlig coaching og etablering eller makeover af din personlige forretningsplan, lærer du at skabe overskud og vækst ved at sælge det helt unikke, du kan! Jeg øser ud af mine mange års erfaring som selvstændig. Jeg viser dig, hvordan du ved at arbejde med dit mindset slipper det, der står i vejen for din succes. Unleash your business potential er især oplagt for dig, der drømmer om at blive selvstændig eller dig, der er iværksætter allerede, men mangler struktur i din forretning for at få succes som selvstændig.

Jeg benytter mig både af min store erfaring med selv at være business ejer og iværksætter, samt min faglige ekspertise i forhold til mine mange år som underviser på International Business College, samt min psykologiske erfaring i forhold til at rense ud i din bagage for det, der forhindrer dig, samt mine spirituelle og klarsynsevner.

Du får:

o 10 dages rejse til Maldiverne
o Fly t/r fra København eller Hamborg
o Indkvartering på 5-stjernet hotel
o Halvpension
o Morgen Pep & Walk
o Yoga & Meditation

o Mindset training
o Mindset boost
o Udfoldelse af dit talent
o Clearing af følelsesmæssige forhindringer
o Visualiseringer
o Trommerejser
o Justering eller udarbejdelse af businessplan
o 2 x Personlige coaching
o Gruppe coaching
o Win-win salgsstrategier
o Tips & tricks
o Sol, strand og vand

Afrejse 2022

Unleash your business potential.

Intensiv business development på Maldiverne

Tid: 10 dage

Pris: 37.000,-

Build your future now

KURSER / FORLØB / RETREATS

LIVE

2-Dages Coaching

CHALOTTE CHARNELL

PERSONAL COACHING

INTENSIV COACHING
BEGYND I DAG
LÆS MERE
LIVE

2-dages kursus

UNLEASH YOUR
WOMAN POWER

INTENSIVT KURSUS
05. & 06. JUNI 2021
LÆS MERE
LIVE+ONLINE

6-måneders mentor forløb

UNLEASH YOUR
PERSONAL FLOW

PERSONLIGT LEDERSKAB
21. APRIL 2021
LÆS MERE
LIVE

7 DAGES RETREAT PÅ MALDIVERNE

UNLEASH YOUR
BUSINESS POTENTIAL

POWER RETREAT
AUGUST 2021
LÆS MERE