fbpx
3-MÅNEDERS MENTORFORLØB

UNLEASH YOUR PERSONAL FLOW

PERSONLIGT LEDERSKAB

Unleash Your Personal Flow er et eksklusivt online mentorforløb, der forkæler din sjæl, frigør din frygt og får dit fulde potentiale frem. Gennem forløbet intensiveres din selvkærlighed og din ro og glæde samt du højner dit vibrationsniveau. Jeg guider og motiverer dig til at få succes med dit liv og dit professionelle virke, så du kan skabe det liv, du drømmer om.

På kurset lærer du:

Level 1
Essens og selvkærlighed
Vi starter med det mest essentielle; at udvide din selvkærlighed og din essens. Din essens er den, du dybest set er, den kerne, som altid har været der – inden omverdenen fortalte dig noget andet. Vi arbejder med dit fundament, og du lærer vigtigheden af at være selvkærlig, for at du kan skabe det, du gerne vil. Endvidere sætter vi her mål for dit forløb – hvad vil du opnå både privat og professionelt?

Level 2
Intuition og din indre stemme
Din intuition tager aldrig fejl. Den er din sjæls stemme. Vi udfolder din intuition, så den bliver din faste navigatør, så kun de rigtige skridt tages fremover – det er slut med at tilsidesætte dig selv og din mission. Din passion og power skal ud i verden og gøre en forskel.

Level 3
Blindspots og eksistentielt selvværd
Vi rummer alle både lyse og mørke skyggesider. Gennem livet har vi gemt vigtige sider af os selv væk, fordi omverdenen har overbevist os om, at det var det, vi skulle. Vi skaber her bevidsthed om, hvilke skyggesider, der blokerer for dit lys, og hvilke, der kan give dig dit lys tilbage, så du kan elske dig selv dybt og inderligt.

Level 4
Frisættelse og taknemmelighed
Har du tilgivet de mennesker, der har såret dig? Tilgivelse er altafgørende for din evne til at udvikle dig og blive hel igen. Vi lærer dig at sætte dig selv fri og betydningen af, hvor vigtig taknemmelighed er i forhold til at manifestere det, vi drømmer om.

Level 5
Talent, genizone og ikigai
Her får du indsigt i, hvordan du performer bedst. Vi dykker ned i dit talent og styrker dit naturlige talent, det, du skal udfolde i din livsopgave, så du gør den forskel, du brænder for. Vi kigger på din Ikigai, et gammelt japansk begreb, som bedst oversættes med det, der giver livet mening. Enhver har sin egen Ikigai, og derigennem finder du nøglen til et rigt og godt liv.

Level 6
Passion og mission på sjælsniveau
Vi går dybere i, hvad der er din passion og mission i dette liv, og hvad dit hjerte virkelig brænder for. Gennem ”CC Power Circle” går vi endnu dybere i at etablere din fulde balance, og via flere trommerejser kommer du på besøg i din sjæls have. Du mærker din power og din spiritualitet i en skøn forening. Du er klar til at manifestere dig selv endnu stærkere og udfolde dit business potentiale.

Efter “Unleash Your Personal Flow” har du med garanti fået nye positive vaner, der bringer dit liv i flow. Det er herfra, du bliver i stand til at skabe det liv og den karriere, du drømmer om, kva det indre arbejde du har gennemgået de sidste 3 måneder. Du lever nu indefra og ud med din intuition som den stærkeste vejviser. Det er nu dit fulde potentiale folder sig ud.

På dit 3 måneders mentorforløb får du:

o 6 tematiserede online undervisningsgange
o Mere end 40 undervisningsvideoer 
o 6 online Q&A’s
o 6 online undervisning – Masterclasses

o En unik træningsdagbog
o Månedlige træningsøvelser
o Mindtraining – som skaber nye nervebaner
o Braintraining – synkronisering af dine hjernehalvdele
o Morgen Pep & Walk
o Morgen High & Vipe
o Aftenmeditation
o Manifestationsmeditation
o Buddy-ordning – du er ikke alene
o Adgang til PrivateCircle på Facebook

START I DAG

Unleash your personal flow.

Tag ansvaret for din succes NU

Tid: Daglig træning

Pris: 25.000,-

Attraktiv, nem og hurtig finansering.
0 kr. i udbetaling.

Ansøg nu via Sparxpres – klik her.

Build your future now

KURSER / FORLØB / RETREATS

LIVE

2-dages kursus

TRÆN DIN
INTUITION

AFVENTER DATO
LÆS MERE
LIVE

2-dages kursus

UNLEASH YOUR
WOMAN POWER

AFVENTER DATO
 
LÆS MERE
ONLINE

3-måneders mentor forløb

UNLEASH YOUR
PERSONAL FLOW

START I DAG
LÆS MERE
ONLINE

6-UGERS ONLINE FORLØB

UNLEASH YOUR
INNER POWER

BEGYND I DAG
LÆS MERE