fbpx
bg-lalla
Nyt signaturprogram fra Chalotte’s Circle

YOUR BUSINESS SIGNATURE

 

CREATE YOUR MAGNETIC CIRCLE

Vil du have støtte og sparring til at skabe en succesfuld business i din allerede etablerede virksomhed eller som nystartet iværksætter?

Vil du skabe momentum og shine fra din geni-zone, der hvor du performer aller bedst i fuld flor og i flow?

Kom ud af din komfortzone, der hvor eksplosiv vækst og vildt potentiale sker og få en unik mulighed på Chalotte Charnells nye Signaturprogram: ”Your Business Signature” create your magnetic circle.

Et 9 måneders dedikeret forløb, hvor Chalotte Charnell hjælper dig med at skabe din business ud fra begrebet eksponentiel vækst i stedet for liniær tankegang og hvor I, i fællesskab skaber eller opgraderer hele din forretningsmodel.

Derudover vil Chalotte hjælpe dig med at skabe momentum.
Momentum er nemlig dér, hvor du skaber de vildeste resultater, hjælper masser af mennesker og får overflod og økonomisk flow i rige mængder.

Alting skabes to gange – først i din indre verden og dernæst i din fysiske verden. For at skabe fantastiske resultater i din business handler 80 % af din succes om personlig udvikling og 20 % om metode og teknikker. Derfor kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at styrke dig selv indefra, så du kan opnå den succes i din business, som du drømmer om. Du kan ikke vækste og tage din forretning til næste niveau, hvis du ikke arbejder på dig selv.

Signaturprogrammet indeholder bl.a. fire levels, hvor du kommer på en fantastisk udviklingsrejse med dig selv og din business og step for step skaber vi magien:

Level 1: Dynamic Dimension

For at opnå fantastiske resultater som selvstændig, skal al liniær tankegang aflæres og eksponentiel vækst træde i stedet – det er her vi kan tage kvantespring og vækste hurtigt og nemt. Du kommer til at komme fuldstændigt i flow med din genizone – her hvor dine talenter, din passion og dit livsformål går hånd i hånd og folder sig ud i fuldt flor. Det betyder at hver dag er en fest og du elsker alt, ved det du laver.

Du vil lære at sætte mål som er så vilde, at du ikke selv tror på, at du kan nå det! Det er betingelsen for at kunne vækste eksponentielt og tage kvantespring!

Vi sætter magnetic goals og arbejder med pure possibilities samt udvikler din Genious Circle, hvor det du elsker, det du er god til, hvad verden har brug for og hvad du kan blive betalt for går op i en højere enhed.

Vi definerer din genious code, din genious dna og din inner wisdom til din unikke I AM VIBRATION. Forståelse og bevidsthed på vibration er meget vigtigt – for mennesker handler med mennesker og jo højere du vibrerer, jo bedre manifesterer du nemt og let.
Du får viden og teknikker til at slippe det der står i vejen for din succes samt det at mestre din vildeste magnetiske skaber-kraft.

Level 2:
Fabulous Freedom

Som selvstændig er det vigtigt at have balance med krop, sind og sjæl. Vi træner din intuition og du udvikler evner inden for Clairvoyance, spiritualitet og meditation. Du har brug for at sige farvel til dine begrænsninger og hæmmende overbevisninger med min ekspertmodel, Shine & Surrender og mine forskellige healingsteknikker som Thetahealing og Ho´oponopono. Vi arbejder med 90/10 reglen som betyder, at 10 % af din indsats skaber 90% af dine resultater og vi går efter, at arbejde mindre og tjene mere. Body before business modellen sørger for at din planlægning af aktiviteter, salg, projekter mv. kommer i en hel ny dimension, så du opnår frihed som aldrig før.

Level 3: Magnetic Manifestation

Vi er alle energetiske vibrerende mennesker, og derfor er arbejde med energi og vibration en vigtig del af dig og din business. Vi arbejder med magnetic brainpower og mindset training som giver dig en dyb forståelse for det at skabe og være. Du opgraderes med en Unik Magnetic power model som bliver dit nye selvbillede. Du kommer til at arbejde med kvantefeltet og hvordan du manifesterer resultater i din business og hvordan du bliver en konstant succes magnet. Du kommer til at arbejde med din unikke Magnetic avatar og her igennem virkelig bliver klog på dine kunder. Magnetic Money & financial power giver dig kompetencer og forbindelse til den dybe overflod, som du kommer til at skabe. Du får indblik AIDA, USP’er og Magnetic SWOT. Du er den afgørende faktor for vækst og på dette modul, vil du lære, hvordan du kan udnytte din brainpower til fulde!

Level 4: Successfull Signature

På det sidste modul, skal du folde din helt unikke geni-zone ud – her skal vi skabe det produkt, ydelse, program som du brænder for og skal hjælpe verden med.. Der skaber vi en ny vibration, en ny dimension. Her arbejder vi med ”Your Signature Model” som en koncept model til, hvordan du kommer ud over rampen med dit signatur produkt. På samme tid, vil du lære hvordan du fortæller verden hvad du vil hjælpe med og hvordan du skal markedsføre dig igennem branding og visuel identitet. Der bliver lagt en plan med magnetic goals og delmål, som bliver fyldt med den vildeste action power energi! Du får unikke redskaber til at skabe dit business blueprint, såsom “Your Signature Model” og “Create your Legacy”.

Du får hjælp til, hvordan du skaber din legacy – your business signature.

Chalotte Charnell vil sammen med dig kigge på hele din forretning og forretningsmodel, og give metoder og indblik i hvordan man får din unikhed og din specialitet ud over rampen, så du kan gøre den forskel i verden, som du er her for og brænder for.
Dit færdige kursusprogram, markedsføringskampagne, produktprogram mv. er fuldstændig udført og igangsat inden afslutningen af signaturprogrammet.

Kom ud af din komfort zone, styrk dig selv indefra og skab den vildeste succesfulde business i samarbejde med Chalotte Charnell.

TILMELD DIG HER

Helt konkret får du:

 • 1 x LIVE hver måned i Risskov
 • 2 x Q&A hver måned online
 • 2 x online private coaching 
 • 4 online levels: Fabulous Freedom, Dynamic Dimension, Magnetic Manifestation & Succesful Signature

BONUSER:

 • 1 x Mentor forløb ”Unleash Your Personal Flow” (værdi 20.000 kr.)
 • 4 x Kort power, kærlighed, sundhed, millionær (Værdi 1.000 kr.)
 • 1 x Business livsmanuskript (værdi 5.000 kr.)
 • 1 x Valgfrit kursus (’New Heights’, ’Master Your Mind’, ’Træn Din Intuition’ el. ’Unleash Your Woman Power’) (Værdi 6.000 kr.)
 • 1 x Human Design session (Værdi 5.000 kr.)
 • 1 x Healing med Timothy Dunphy (Værdi 500 kr.)
 • 1 x Facereading (Værdi 5.000 kr.)
 • 1 x Clairvoyance (Værdi 3.500 kr.)
 • 1 x Retreat i Spanien ekskl. flybilletter (Værdi 20.000 kr.)

I alt bonus: 66.000 kr.

Mentorprogrammets pris: 225.000 kr. + moms

Early Birdy Rabat: 100.000 kr. 

DIN PRIS: 125.000 KR. + moms

Værdi inklusiv bonus: 291.000 kr.

 

TILMELD DIG HER

Datoer for LIVE undervisning i Risskov:

 • 14/9 2021
 • 4/11 2021
 • 16/11 2021
 • 6/12 2021
 • 18/1 2022
 • 1/2 2022
 • 3/3 2022
 • 5/4 2022
 • 3/5 2022

KURSER / FORLØB / RETREATS

LIVE

2-Dages Coaching

CHALOTTE CHARNELL

PERSONAL COACHING

INTENSIV COACHING
BEGYND I DAG
LÆS MERE
LIVE

2-dages kursus

UNLEASH YOUR
WOMAN POWER

INTENSIVT KURSUS
05. & 06. JUNI 2021
LÆS MERE
LIVE+ONLINE

6-måneders mentor forløb

UNLEASH YOUR
PERSONAL FLOW

PERSONLIGT LEDERSKAB
21. APRIL 2021
LÆS MERE
LIVE

7 DAGES RETREAT PÅ MALDIVERNE

UNLEASH YOUR
BUSINESS POTENTIAL

POWER RETREAT
AUGUST 2021
LÆS MERE